Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Wij zetten onze talenten voor u in!

Op zoek naar een nieuw talent voor uw organisatie? Wij kunnen daarbij helpen. Na een uitgebreid selectietraject krijgt u van ons de meest geschikte talenten voor uw vacature.

Door onze jarenlange ervaring met het werving en selecteren van medewerkers in de zorg, kinderopvang, administratie en diverse ondersteunende functies hebben wij een groot netwerk aan talenten. Zowel passief als actief werkzoekenden melden zich bij ons aan. Door uw organisatie te leren kennen en de vacature('s) goed te bespreken en doorgronden, kunnen wij al een eerste selectie maken uit onze database. Hiernaast werven wij via diverse jobboards, social media campagnes en ons eigen netwerk.

Voor elke doelgroep maken wij een eigen wervingsplan, want niet elke kandidaat bevind zich op de zelfde kanalen. Wij gaan voor een perfecte match met onze opdrachtgevers of dit nu gaat om een vaste baan of een flexopdracht, de medewerker moet bij uw organisatie passen.

Wij hebben diverse flexpools in de branches waarin wij leveren, waardoor wij u ook kunnen voorzien van ad-hoc personeel. Zo werken er dagelijks medewerkers van ons bij kleine en grote kinderdagverblijven in de regio groot Amsterdam. Zo ook hebben wij flexpools in de zorg voor verzorgende IG en verpleegkundigen, diverse functies in de zakelijke dienstverlening zoals administratief personeel en receptionistes en in de logistiek voor medewerkers in het magazijn. Veel organisaties vragen om een eigen flexpool, specifiek voor het openstaande personeelsvraagstuk, hier werken wij graag aan, omdat wij hierdoor als prefered supplier echt kunnen samenwerken als sparringspartner.

Heeft u een vacature openstaan waarvoor u een vaste of flexibele medewerker zoekt of bent u misschien wel op zoek naar meerdere medewerkers? Neem dan contact met ons op via 020-2235281 of via het contactformulier.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Elk bedrijf is anders, net als elk talent anders is. Neem daarom contact met ons op om alle wensen te bespreken. Ook hebben wij een overzicht gemaakt van onze diensten.

Natuurlijk begrijpen wij dat U ook wil weten met wie je zaken doet. Onze consultants stellen zich graag voor.

Copyright 2022 Bring at Work   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement Bring at Work
Bring at Work gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.