Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Leukste uitzendbureau van Amsterdam

Bring at Work is het leukste uitzendbureau van Amsterdam en is actief in de regio Groot-Amsterdam. Wij zijn sterk in het werven en selecteren van personeel in de Zakelijke dienstverlening, Zorg & Welzijn en de branche Doe beroepen. Door onze persoonlijke, betrokken aanpak, flexibiliteit en onze warme contacten met onze opdrachtgevers en kandidaten, zorgen wij voor een kwalitatieve match. Naast uitzenden en Werving & Selectie bieden wij ook gespecialiseerde (interim) recruitment, HR-dienstverlening én Employer Branding aan.

Interesse? Neem contact met ons op via info@bringatwork.nl of bel naar 020-2235281

Het Ontstaan

Bring At Work is opgericht in 2011 toen moeder en dochter Ingrid en Britt (Bri-Ing) de handen in een sloegen om zo hun kennis en ervaring in uitzenden en recruitment in te zetten voor hun eigen netwerk. Inmiddels is Bring At Work uitgegroeid tot een bedrijf waarbij dagelijks meer dan 200 uitzendkrachten en zzp'ers aan het werk zijn in de vakgebieden: Zakelijke dienstverlening, Zorg & Welzijn en Doe beroepen.

Wat maakt ons dan anders?

Wij stellen wel de persoon centraal. Waar ligt de medewerker zijn of haar ambities en hoe staan ze in het leven? Door verder te kijken dan het CV, kunnen wij zorgen dat zowel de persoon bij de organsiatie past, als het CV (opleidingen en vaardigheden) bij de functie. Zo maken wij de beste match!

Branches

Zakelijke dienstverlening

In de zakelijke dienstverlening kan je denken aan bemiddeling in de volgende functies: Receptioniste, baliemedewerker, telefoniste, administratief medewerker Team assistant, Secretaresse, directiesecretaresse, Personal assistant, Executive Assistant, Officemanager. Financieel administratief medewerker, boekhoudkundig medewerker, administrateur, Assistent Accountant, Financial controller, Accountant, Manager bedrijfsvoering of financieel manager. (assistent) Medewerker personeelzaken, Loonadministrateur, HR Manager. Import- Export en logistiek Administratief medewerker. (Personeels)Planner (zorg, welzijn en logistiek planner).

Zorg en Welzijn

Helpende, Verozgrende IG, Verleegkundige niv 4 en 5, Wijkverpleegkundige, GGZ Verpleegkundige, Praktijkverpleegkundige. Maatschappelijk werker, groepsleider, orthopedagoog, sociaal pedagogoisch medewerker hulpverlener Pedagogisch medewerker, medewerker kinderopvang, Medewerker BSO, VVE, ouder-kinderbegeleider, HBO-pedagoog, Vestigingsmanager.

Doe beroepen

Horeca Schoonmaakmedewerker horeca, Houskeeping medewerker, Medewerker bediening, Kok, Shiftleader, Horeca manager Fastfoodmedewerken, medewerker productiekeuken, countermedewerker

Logistiek/productie Orderpicker, magazijnmedewerker, Hef/rechtruckchauffeur, Chauffeurs, Koerier Productiemedewerker, Vapro A,B,C, Proces operator Industriele schoonmaak, verhuizer.

Bouw Schilder, loodgieter, steigerbouw, timmerman, bouwopruimer.

Overig Diverse opverige uitvoerende functies.

Copyright 2022 Bring at Work   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement Bring at Work
Bring at Work gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.