Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Leukste uitzendbureau van Amsterdam

Bring at Work is het leukste uitzendbureau van Amsterdam en is actief in de regio Groot-Amsterdam. Wij zijn sterk in het werven en selecteren van personeel. Door onze persoonlijke aanpak, flexibiliteit en onze warme contacten met onze opdrachtgevers en kandidaten, zorgen wij voor een kwalitatieve match. Naast uitzenden en Werving & Selectie bieden wij ook Coaching, recruitment, payrolling, HR-dienstverlening en Advies én Employer Branding aan.

Het Ontstaan

Bring At Work is opgericht in 2011 toen moeder en dochter Ingrid en Britt (Bri-Ing) de handen in een sloegen om zo hun kennis en ervaring in recruitment in te zetten voor hun eigen netwerk.
Inmiddels is Bring At Work uitgegroeid tot een bedrijf waarbij dagelijks meer dan 200 uitzendkrachten aan het werk zijn in de vakgebieden: Administatie, Logistiek, Horeca, Schoonmaak, Zorg, Commercie en Productie.

Wat maakt ons dan anders?

Wij stellen wel de persoon centraal. Waar liggen mensen hun ambities en hoe staan ze in het leven? Door verder te kijken dan het CV kunnen wij zorgen dat zowel de persoon bij de organsiatie past als het CV (opleidingen en vaardigheden) bij de functie. Zo maken wij de beste match!
Copyright 2019 Bring at Work   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement Bring at Work
Bring at Work gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.