Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Onze werkwijze

Kwaliteit staat bij ons voorop! Door onze persoonlijke aanpak, flexibiliteit en onze warme contacten met onze opdrachtgevers en kandidaten, zorgen wij voor een kwalitatieve match.

Persoonlijke aanpak

Wij kijken naar de mens achter het CV. Dat wil zeggen dat wij verder kijken dan competenties van een kandidaat. Wij kijken ook altijd naar de ambities, persoonlijkheid en wensen van de kandidaat. Naast de eisen van de vacature kijken wij ook naar de match met de cultuur van de organisatie. Daarmee creëren wij een volledig beeld van de kandidaat. Waardoor wij kwaliteit kunnen leveren aan zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Flexibiliteit

We staan altijd klaar voor onze opdrachtgevers en werknemers. We spelen direct in op behoeften van opdrachtgevers en zijn altijd bereikbaar. Onze diensten zijn flexibel voor zowel werknemer als werkgever. De diensten kunnen op maat worden gemaakt naar de wensen van de opdrachtgever en werknemers kunnen zowel als flexkracht als vaste kracht aan de slag.

Dichtbij

We werven lokaal, zijn dicht bij onze opdrachtgevers en onderhouden het contact met zowel opdrachtgevers als kandidaten/werknemers. Door deze regionale aanwezigheid en het regelmatige contact kunnen wij snel en op de juiste manier inspelen op de behoefte van zowel opdrachtgevers als kandidaten.

Kwaliteit

We streven naar een kwalitatieve match. Na een grondige selectie bieden wij alleen kandidaten aan die echt bij de opdrachtgever passen. Ook proberen we kandidaten nog beter inzetbaar te maken voor hun functie door op te leiden via de Bring Academy zodat zowel de werknemer als het bedrijf kan groeien.
Copyright 2022 Bring at Work   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement Bring at Work
Bring at Work gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.