Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Werving & Selectie

Een lastige positie in te vullen of te weinig tijd om een nieuwe collega te vinden? Laat dat maar aan ons over! Wij zijn gespecialiseerd in Werving & Selectie in de regio Groot-Amsterdam. Bij Werving & Selectie neemt Bring at Work het hele proces van de sollicitatie tot de indiensttreding van de medewerker over.

Voordelen van Bring at Work

Het voordeel van werken met Bring at Work is dat je tijd bespaard en zo ook geld. Daarnaast pakken wij de werving professioneel op waardoor jullie als organisatie, zeker de beste medewerker kunnen contracteren. Met jarenlange ervaring in het vinden van de beste mensen op de markt is Bring at Work de partij voor jullie wervingsopdracht. We zetten de vacature uit in ons netwerk en gaan op zoek naar de beste match.

De juiste match

Bring at Work hecht veel waarde aan de juiste match tussen bedrijf en medewerker en besteed daarom veel aandacht aan het krijgen van een compleet beeld van de mens achter het CV. Daarom wordt naast opleiding en werkervaring ook gekeken naar hoe de persoon in het leven staan, de ambities en wensen van de sollicitant. Ook winnen wij referenties in bij voorgaande werkgevers. Na deze grondige selectie dragen wij een of meerdere geschikte kandidaten voor.

Werving & Selectie op maat? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 020-2235281.

Copyright 2022 Bring at Work   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement Bring at Work
Bring at Work gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.