Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Onze dienstverlening

Op zoek naar nieuwe vaste medewerkers, groeit de organisatie en/of zoek je per direct vervanging? Bring at Work bemiddelt personeel in de regio Groot-Amsterdam in de branches: Zakelijke dienstverlening, Zorg & Welzijn en de Doe beroepen. Wij zijn goed in het vinden van de juiste nieuwe medewerker(s), voor MKB organisaties en groter. We gaan met passie in gesprek om de organisatie en het vraagstuk beter te leren kennen, want juist door onze betrokken en persoonlike aanpak maken wij een kwalitatieve match. Bekijk hieronder onze dienstverlening en meer!

Al onze diensten kunnen op maat worden aangepast naar de wensen van de organisatie.

Uitzenden

Plotseling onderbezetting of op een korte termijn personeel nodig? Dan is uitzenden een snelle en flexibele oplossing. Bring at Work werft de juiste medewerkers en stelt deze beschikbaar aan organisaties. Wij bieden de mogeljikheid door gebruik van de NBBU CAO om de medewerker voor 5,5 jaar flexibel aan de organisatie te verbinden. Interesse in een flexibele of vaste medewerker via uitzenden? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer

(interim) Recruitment

Is er sprake van een groot wervingsvraagstuk? En behoefte aan een (interne) recruiter die de organisatie komt versterken? Bring at Work neem de volledige recruitment uit handen en werkt (gewenst) uit naam van de organisatie. Zo hebben wij onlangs voor een grote werkgever in Amsterdam 27 pedagogisch medewerkers geworven en stromen er wekelijks tussen dde 5 en 10 nieuwe kandidaten in bij een van onze opdrachtgevers in de fastfoodsector. Door onze focus op het wervingsvraagstuk in combinatie met de juiste arbeidsmarktcommunicatie, kunnen wij, ook tijdens schaarste de juiste medewerkers vinden voor onze opdrachtgevers.

Interesse in (interim) recruitment? Neem contact op met Ingrid op Britt via 020-2235281 voor meer informatie.

Lees meer

Werving & Selectie

In de huidige arbeidsmarkt wil je er zeker van zijn dat de beste medewerkers bij je blijven werken. Bring at Work werft bij werving en selectie opdrachten, naar vaste invulling voor het personeelsvraagstuk. Op basis van Werving & Selectie stellen wij de juiste medewerker(s) voor, die je na gebleken geschiktheid zelf in dienst neemt. Wij werven deze medewerkers exclusief voor jullie organisatie, waardoor je verzekerd bent van de beste medewerkers voor je vacature.

Interesse in een nieuwe medewerker op basis van Werving en Selectie? Neem contact op voor meer informatie.

Lees meer

HR-dienstverlening en advies

Hulp nodig bij het beoordelen, opleiden en belonen van werknemers? Of bij andere HR gerelateerde vraagstukken? Bring at Work ondersteunt organisaties in de HR-processen door zowel advies als uitvoering.

Lees meer

Employer Branding & Arbeidsmarktcommunicatie

De juiste werknemers bereiken? Met de laagdrempelig inzetbare employer branding tool van Bring at Work kan de organisatie met een concreet advies stappen ondernemen om zich als prefered employer op de kaart te zetten. We scannen de organisatie en schrijven een communicatieplan, waarmee wij de juiste medewerkers werven vanuit jullie organisatie of in gezamelijkheid met Bring at Work. Door inzet van Employer Branding en/of gespecialiseerde arbeidsmarktcommunicatie, kan je je onderscheiden van de rest van de werkgeversmarkt.

Interesse in meer informatie over Employer Branding & Arbeidsmarktcommunicatie? Neem contact op met Britt via 0653363161 of mail naar brittkreeft@bringatwork.nl

Lees meer

Copyright 2022 Bring at Work   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement Bring at Work
Bring at Work gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.