Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Onze dienstverlening

Op zoek naar nieuwe medewerkers, groeit de organisatie of zoek je per direct vervanging? Bring at Work bemiddelt personeel in de regio Groot-Amsterdam en helpt graag bij het vinden van de juiste nieuwe medewerker. We gaan met passie in gesprek om de organisatie en het vraagstuk beter te leren kennen, want juist dán maken wij een kwalitatieve match. Bekijk hieronder onze dienstverlening en meer!

Al onze diensten kunnen op maat worden aangepast naar de wensen van de organisatie.

Uitzenden

Plotseling onderbezetting of op een korte termijn personeel nodig? Dan is uitzenden een snelle en flexibele oplossing. Bring at Work werft de juiste medewerkers en stelt deze beschikbaar aan organisaties.

Lees meer

Payroll

Bij Bring Payroll werft en selecteert de organisatie zelf het personeel en bieden wij de nieuwe medewerkers onze flexibele arbeidscontracten tot 5,5 jaar aan. Dit draagt bij aan de flexibele schil van de organisatie.

Lees meer

Coaching medewerkers

Jouw medewerkers actief houden op de werkvloer in hun huidige functie of laten groeien voor de toekomst? Bring at Work biedt coaching op maat om jouw medewerkers te laten bloeien.

Lees meer

Recruitment

Is er sprake van een groot wervingsvraagstuk? En behoefte aan een (interne) recruiter die de organisatie komt versterken? Bring at Work neem de volledige recruitment uit handen en werkt (gewenst) uit naam van de organisatie.

Lees meer

Werving & Selectie

Op zoek naar een vaste invulling van het personeelsvraagstuk? Op basis van Werving & Selectie stellen wij de juiste medewerker(s) voor, die je na gebleken geschiktheid zelf in dienst neemt.

Lees meer

HR-dienstverlening en advies

Hulp nodig bij het beoordelen, opleiden en belonen van werknemers? Of bij andere HR gerelateerde vraagstukken? Bring at Work ondersteunt organisaties in de HR-processen door zowel advies als uitvoering.

Lees meer

Employer Branding

De juiste werknemers bereiken? Met de laagdrempelig inzetbare employer branding tool van Bring at Work kan de organisatie met een concreet advies stappen ondernemen om zich als prefered employer op de kaart te zetten.

Lees meer

Copyright 2019 Bring at Work   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement Bring at Work
Bring at Work gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.